WEIDER Premium Whey protein 500g

Kód: 1012110500C 2989/JAH 1012110500VK 2989/VAN Zvoľte variant
21,90 €
Skladom Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Príchuť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
6.12.2024 6.12.2024 6.12.2024 6.12.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 12 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 12 rokov na trhu

Podrobný popis

Vysoko kvalitný srvátkový proteín vynikajúcej chuti. Obsahuje biologicky najkvalitnejší proteín. Vyrobený je mikrofiltráciou pri nízkej teplote, ktorá je veľmi šetrná a umožňuje produktu zachovať vysoký podiel biologicky aktívnych zložiek. Obsahuje vysoké množstvo aktívnych látok ako globulín, alfa-laktoglobulín, beta-laktoglobulín, imunoglobulín a glykomakropeptidy.Je bohatý na obsah BCAA a L-glutamínu.

 

Výhody

  • srvátkový proteínový izolát
  • mikrofiltrovaný srvátkový proteínový koncentrát
  • obsahuje glutamín
  • neobsahuje aspartám

Odporúčané dávkovanie

Rozmiešajte 30 g (2 polievkové lyžice) v 300 ml vody, džúsu alebo netučného mlieka. Užívajte 1-3 dávky počas dňa.

 

Nutričné hodnoty

  1 dávka (30g) 100g
kalórie 112,2 kcal / 469,8 kJ 370,6 kcal / 1551,6
bielkoviny 23,4g 70,2g
sacharidy 1,6g 5,3g
tuky 1,4g 4,6g
vitamín B6 0,6mg 2mg
vápnik 126mg 416mg
horčík 24mg 79mg
L-glutamin 2010mg 6633mg
Aminokyseliny
izoleucin 1,85g 6,1g
leucin 3g 10,1g
lysin 2,8g 9,1g
methion 0,63g 2,1g
fenylalanin 0,85g 2,8g
treonin 1,9g 6,4g
tryptofan 0,4g 1,3g
valin 1,7g 5,6g
arginin 0,6g 2,0g
cystein 0,63g 2,1g
histidin 0,5g 1,6g
tyrosin 0,75g 2,5g
alanin 1,45g 4,8g
kyselina asparagova 3,2g 10,4g
glutamin 2g 6,7g
kyselina glutamova 5,2g 17,1g
glycin 0,4g 1,3g
prolin 1,6g 5,3g
serín 1,3g 4,3g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Srvátkové izoláty
Balenie: 500 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: