WEIDER 100% Casein 1800g

Kód: 1012106C 1012106V Zvoľte variant
88,90 €
Skladom Skladom Zvoľte variant
Príchuť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
25.11.2024 25.11.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 12 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 12 rokov na trhu

Podrobný popis

Čistý lahodný krémový kazeín. Až 84% obsah bielkovín. Menej ako 1g tuku a 1g sacharidov na dávku! 100% Kazeín od WEIDER-a je vyrobený najnovšími postupmi a ponúka najvyššiu kvalitu dostupnú na trhu. Kazeín poskytuje organizmu dostatok aminokyselín po dobu až 6 hodín.Ideálny proteín na noc, alebo v prípade dlhšej prestávky dopĺňania proteínov bez cvičenia. Kazeín zaťažuje tráviaci systém menej ako vaječný proteín. Kazeín neznamená tvaroh, WEIDER 100% Casein obsahuje nepatrné množstvo laktózy!

 

Výhody

  • obashuje bielkoviny z čistého kazeínu
  • urýchľuje regeneráciu
  • vynikajúca chuť aj s vodou
  • nízky obsah tukov a sacharidov

Odporúčané dávkovanie

Najlepšie hodinu pred spaním 25g v 300ml vody. V prípade potreby i počas dňa, najlepšie ráno. 2 x denne = zvýšenie príjmu bielkovín o 50g!

 

Nutričné hodnoty

  1 dávka (25g) (príchuť vanilka) 100g
kalórie 93 kcal / 387 kJ 370 kcal / 1549 kJ
bielkoviny 21,2g 84,8g
sacharidy 0,8g 3,2g
tuky 0,3g 1,2g
sodík 0,1g 0,4g
Aminokyseliny
L-izoleucín 1,3g 5,2g
L-leucín 2,2g 8,9g
L-lysín 1,9g 7,5g
L-metionín 0,7g 2,7g
L-fenylalanín 1,2g 4,8g
L-treonín 1g 4g
L-tryptofan 0,3g 1,2g
L-valín 1,6g 6,5g
L-arginín 0,8g 3,3g
L-cystein 0,1g 0,4g
L-histidín 0,7g 2,9g
L-tyrosin 1,3g 5,3g
L-alanin 0,7g 2,8g
kyselina asparagova 1,7g 6,7g
kyselina glutamová 5,1g 20,4g
glycín 0,5g 1,8g
L-prolin 2,5g 9,9g
L-serin 1,4g 5,7g
BCAA 5,1g 20,5g

Dodatočné parametre

Kategória: Kazeín
Balenie: 1800 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: