StillMassArašidové maslo proteínové 500g - Kokos

Kód: 12973
5,90 €
Dočasne vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 12 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 12 rokov na trhu

Podrobný popis

Nadýchaná arašidová pasta obohatená o kvalitné proteíny. Vhodné na priamu konzumáciu i na prípravu pokrmov. Obsahuje železo, vápnik, draslík, sodík, horčík, meď, selén, zinok, fosfor, mangán, omega 3, omega 6 kyseliny, kyselina listová, kyselina pantoténová, vitamíny B a E.
 

Zloženie: arašidová pasta z pražených arašidov bez šupky, srvátkový proteinový koncentrát - WPC 80 (mlieko), arašidový olej lisovaný za studena, kokosová pasta, sladidlo: sukralóza.

 

Výživové hodnoty v

100g

30g

*RDA %

Energetická hodnota

2647,5 kJ (638 kcal)

794,25 kJ ( 191,4 kCal)

9,57 %

Tuky

48,75 g

14,62 g

20,9 %

Z toho nasýtené mastné kyseliny

10,34 g

3,1 g

15,51 %

Sacharidy

19 g

5,7 g

2,19 %

Z toho cukry

5 g

1,5 g

1,66 %

Vláknina

7,4 g

2,22 g

**

Bielkoviny

27,15 g

8,15 g

16,3 %

Soľ

38 mg

11,4 mg

0,19 %

Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)

*RVH - referenčná výživová hodnota

**RVH nie je stanovená

Upozornenie: Nie je určený pre deti do 3 rokov.   Alergény: arašidy, kokos. mlieko, laktóza

Skladovanie: Skladovať mimo slnečného žiarenia, v suchu a pri teplote do 25°C. Po odobratí potrebného množstva obal ihneď uzatvoriť. Skladovanie v chlade a v tme predlžuje trvanlivosť výrobku. Po odobratí potrebného množstva obal ihneď uzatvoriť  a následne skladovať v chladničke.
Vegetariánsky  produkt, bez lepku, bez palmového oleja, bez konzervantov.  Výrobok neobsahuje konzervačné látky, syntetické farbivá, ani geneticky modifikované suroviny.


Výrobca: STILL MASS s.r.o. , Lieskovská cesta 468, 962 21, Lieskovec

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: