StillMass Arašidové maslo proteínové 500g - Čokoláda

Kód: 12967
5,90 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 12 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 12 rokov na trhu

Podrobný popis

Nadýchaná arašidová pasta obohatená o kvalitné proteíny. Vhodné na priamu konzumáciu i na prípravu pokrmov. Obsahuje železo, vápnik, draslík, sodík, horčík, meď, selén, zinok, fosfor, mangán, omega 3, omega 6 kyseliny, kyselina listová, kyselina pantoténová, vitamíny B a E.

Zloženie: arašidová pasta z pražených arašidov bez šupky, srvátkový proteinový koncentrát - WPC 80 (mlieko), arašidový olej lisovaný za studena, odtučnené kakao, aróma čokoláda, sladidlo: sukralóza.

 

Výživové hodnoty v

100g

30g

*RDA %

Energetická hodnota

2536 kJ (611 kcal)

760,8 kJ (183,3 kCal)

9,16 %

Tuky

45,5 g

13,65 g

19,5 %

Z toho nasýtené mastné kyseliny

7,3 g

2,19 g

10,95 %

Sacharidy

18,2 g

5,46 g

2,1 %

Z toho cukry

4,6 g

1,38 g

1,53 %

Vláknina

8,6 g

2,58 g

**

Bielkoviny

27,9 g

8,37 g

16,74 %

Soľ

38 mg

11,4 mg

0,19 %

Soľ je v potravine obsiahnutá v dôsledku prirodzene sa vyskytujúceho sodíka.

Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)

*RVH - referenčná výživová hodnota

**RVH nie je stanovená

Upozornenie: Nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Alergény: Arašidy, mlieko, laktóza.

Skladovanie: Skladovať mimo slnečného žiarenia, v suchu a pri teplote do 25°C. Po odobratí potrebného množstva obal ihneď uzatvoriť.

Skladovanie v chlade a v tme predlžuje trvanlivosť výrobku.

Vegetariánsky produkt, bez lepku, bez palmového oleja, bez konzervantov.

Výrobok neobsahuje konzervačné látky a geneticky modifikované suroviny.

Výrobca: STILL MASS s.r.o. , Lieskovská cesta 468, 962 21, Lieskovec

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: