StillMass Arašidové maslo 500g - Čokoláda

Kód: 12970
4,90 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 12 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 12 rokov na trhu

Podrobný popis

Lahodná arašidová pasta s čokoládovou príchuťou. Vhodné na priamu konzumáciu i na prípravu pokrmov. Obsahuje železo, vápnik, draslík, sodík, horčík, meď, selén, zinok, fosfor, mangán, omega 3, omega 6 kyseliny, kyselina listová, kyselina pantoténová, vitamíny B a E.
 

Zloženie: arašidová pasta z pražených arašidov bez šupky, odtučnené kakao, prírodná aróma, sladidlo: sukralóza.

Výživové hodnoty v

100g

30g

*RDA %

Energetická hodnota

2623 kJ (633 kcal)

786,9 kJ ( 189,9 kCal)

9,49 %

Tuky

47,25 g

14,17g

20,24 %

Z toho nasýtené mastné kyseliny

7,6 g

2,28 g

11,4 %

Sacharidy

22,75 g

6,82 g

2,62 %

Z toho cukry

4,63 g

1,38 g

1,54 %

Vláknina

9,9 g

2,97 g

**

Bielkoviny

24,05 g

7,21 g

14,43 %

Soľ

0 mg

0 mg

0 %

Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)

*RVH - referenčná výživová hodnota

**RVH nie je stanovená

Použitie a dávkovanie: Vhodné na priamu konzumáciu i na prípravu pokrmov.

Upozornenie: Nie je určený pre deti do 3 rokov.   Alergény: Arašidy.

Skladovanie: Skladovať mimo slnečného žiarenia, v suchu a pri teplote do 25°C. Po odobratí potrebného množstva obal ihneď uzatvoriť.

Skladovanie v chlade a v tme predlžuje trvanlivosť výrobku. Po odobratí potrebného množstva obal ihneď uzatvoriť  a následne skladovať v chladničke, spotrebovať do 7 dní.

Prípadný sediment na povrchu nie je chyba, jedná sa o prirodzený jav. Pred konzumáciou premiešajte.

Vegetariánsky  a vegánsky produkt, bez lepku, bez palmového oleja, bez konzervantov.

Výrobok neobsahuje geneticky modifikované suroviny.

Výrobca: STILL MASS s.r.o. , Lieskovská cesta 468, 962 21, Lieskovec

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: