Lazar Angelov BETA-ALANINE 300 g

Kód: 12326
13,90 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 12 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 12 rokov na trhu

Podrobný popis

Beta-alanín od Lazar Angelov Nutrition je čistý, neochutený beta alanín, ktorý vám dodá extrémne napumpovanie svalov, silu a výrazne zlepší svalovú vytrvalosť.

Beta alanín je neesenciálna aminokyselina, ktorá sa v posledných rokoch čoraz častejšie používa v kulturistike vďaka svojej účinnosti z hľadiska svalovej vytrvalosti. Zatiaľ čo väčšina aminokyselín funguje ako stavebné bloky bielkovín, telo využíva beta alanín spolu s L-histidínom na syntézu karnozínu, zlúčeniny uloženej vo svaloch a mozgu, ktorá pomáha znižovať svalovú únavu.

Vo všeobecnosti majú vaše svaly veľa L-histidínu a málo beta-alanínu. To obmedzuje produkciu karnozínu.

Podľa štúdie uskutočnenej na univerzite v Chichesteri užívaním doplnku beta-alanínu vaše telo využije L-histidín a zvýši produkciu karnozínu až o 58 % za štyri týždne a o 80 % za 10 týždňov.

Počas intenzívneho tréningu vaše telo udržiava krok s vysokou energetickou potrebou rozkladom glukózy na kyselinu mliečnu prostredníctvom anaeróbnej glykolýzy. Tu sa zvyčajne začína akcia. A keďže pri tréningu vynakladáte väčšie úsilie, vaše svaly sa stávajú kyslejšími, pretože sa vo svaloch hromadí kyselina mliečna. Svalová kyslosť znižuje schopnosť vášho tela rozkladať glukózu a vaše svaly sa budú ťažko kontrahovať.

Výhody Lazar Angelov Beta Alanine

    Podporuje tvorbu oxidu dusnatého.
    Zvyšuje svalovú vytrvalosť
    Zvyšuje výbušnú silu
    Zlepšuje športový výkon

 

Doporučené dávkovanie: Rozmiešajte 1 dávku (2 g = 1/2 odmerky) v 400 ml vody alebo nealkoholického nápoja. Užívajte 2 dávky denne, jednu z nich 30 minút pred tréningom.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: