GymBeam Tuniak vo vlastnej šťave 120 g
Kód: GBTUNVVLSPodrobný popis
Tuniak vo vlastnej šťave obsahuje v 100 g pevného podielu 24 g kvalitných bielkovín, ktoré prispievajú k ochrane a rastu svalovej hmoty. Bielkoviny majú navyše zo všetkých troch makroživín najväčšiu sýtiacu schopnosť. Tuniak pridaný do jedla vám tak pomôže spoľahlivo zahnať hlad. Vďaka tomu je populárny medzi športovcami a ľuďmi, ktorí sa snažia schudnúť.
Všeobecne sa odporúča, že by človek mal zjesť 2-3 porcie rýb každý týždeň. Obsahujú totiž dôležité omega-3 mastné kyseliny a ďalšie pre telo nevyhnutné látky. Pravidelná konzumácia rýb, ako je napríklad spomenutý tuniak, je preto prospešná z mnohých ohľadov.
Vďaka praktickému baleniu si ho môžete vziať na cesty, a mať tak vždy po ruke rýchly zdroj bielkovín. Tuniak skvele chutí samotný na chrumkavom pečive, počas chvíle si z neho však vykúzlite aj lahodnú nátierku. Okrem toho sa výborne hodí do cestovinových či zeleninových šalátov. Pochádza z rodinnej farmy v portugalskom meste Aveiro, kde si zakladajú na prémiovej kvalite a tradičnom ručnom spracovaní.
Tuniak vo vlastnej šťave a jeho výhody
- je zdrojom plnohodnotných bielkovín a zdravých tukov
- v 100 g obsahuje 24 g bielkovín
- pochádza z Portugalska
- hmotnosť pevného podielu je 84 g
- je ideálny na cesty
- hodí sa do nátierok aj šalátov
- má praktické balenie
Zloženie
Celé kusy tuniaka 70 % (Katsuwonus pelamis), voda 29 %, soľ.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty |
100 g |
Energetická hodnota |
591 kJ/ 140 kcal |
Tuky |
4,9 g |
z toho nasýtené tuky |
1,7 g |
Sacharidy |
0 g |
z toho cukry |
0 g |
Bielkoviny |
24 g |
Soľ |
1,50 g |
Upozornenie
Uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení spotrebujte najlepšie v rovnaký deň alebo uchovávajte v uzatvorenom obale v chladničke maximálne 48 hodín.
Alergény: Alergény sú vyznačené v zložení tučne.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.