GymBeam BIO Škorica cejlónska prášok 100 g
Kód: GBSKORICAPodrobný popis
BIO Škorice cejlónska prášok obsahuje jemne namletú kôru z cejlónskej škorice (Cinnamomum zeylanicum) vo vysokej BIO kvalite. Cejlónska škorica je známa aj ako “pravá” škorica, pretože sa od bežnej škorice odlišuje svojimi vlastnosťami. Chuťovo je menej horká ako najčastejšie dostupná čínska škorica, a zároveň obsahuje aj menšie množstvo kumarínu. Kumarín je pečeňový toxín, ktorý môže byť vo vyšších dávkach škodlivý a jeho podiel je v potravinách obmedzený a kontrolovaný. V klasickej čínskej škorici sa množstvo kumarínu líši, na rozdiel od nej má cejlónska škorica oveľa nižšiu hladinu kumarínu, čo z nej robí kvalitnejší zdroj škorice.
BIO Škorica cejlónska prášok sa môže pochváliť aj bohatým obsahom vlákniny. V gastronómii je veľmi obľúbená pre svoju sladkastú chuť, výraznú vôňu a rozmanité využitie. Môžete ju pridať do raňajkovej kaše, k ovocnému šalátu alebo do smoothie. Je tiež výbornou ingredienciou pri varení a pečení, ale viete si z nej pripraviť aj teplý nápoj, ktorý dokonale zahreje.
BIO Škorica cejlónska prášok a jej výhody
- obsahuje prášok z pravej cejlónskej škorice
- je vysokej BIO kvality
- má mnohé pozitívne účinky
- je kvalitnejší zdroj škorice v porovnaní s bežnou škoricou
- má výnimočnú vôňu a sladkastú chuť
- je vhodná na varenie aj pečenie
Zloženie
Bio prášok z kôry cejlónskej škorice (Cinnamomum zeylanicum).
Dávkovanie
Používajte podľa vlastnej preferencie. Pridajte BIO Cejlónsku škoricu do obľúbenej kaše, smoothie alebo jedla.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty |
100 g |
Energetická hodnota |
1033 kJ/ 247 kcal |
Tuky |
1,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
0,3 g |
Sacharidy |
28 g |
z toho cukry |
2,2 g |
Vláknina |
53 g |
Bielkoviny |
4 g |
Soľ |
0,03 g |
Upozornenie
Uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Alergény
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, orechov a sezamu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.