GymBeam BIO Ashwagandha prášok 100 g
Kód: GBASH100GPodrobný popis
BIO Ashwagandha prášok alebo indický ženšen (Withania somnifera) je bylinka, ktorá patrí medzi adaptogény. Ide o látky, ktoré sa pýšia svojim blahodarným vplyvom na organizmus. Konkrétne sa spája s odolnosťou a adaptáciou na stres. Rovnako ako posilňovaním môžu naše svaly zosilniť a rásť, tak adaptogény pomáhajú posilniť odolnosť voči stresu a zvládať ho lepšie. Nie je sa preto čomu čudovať, že je ashwagandha populárna u ľudí, ktorí pravidelne zažívajú stres v práci, škole alebo osobnom živote.
Vďaka tomu patrí Ashwagandha medzi suplementy populárne u študentov, manažérov, športovcov a ľudí, ktorí prežívajú stresové obdobie, majú problémy so sústredenosťou, chcú podporiť vitalitu a usilujú sa o celkovú harmonizáciu organizmu.
BIO Ashwagandha prášok a jeho výhody
- prášok z ashwagandhy (Withania somnifera)
- je v BIO kvalite
- patrí medzi adaptogény, ktoré majú vplyv na odolnosť organizmu a zvládanie stresu
- je vo forme dobre rozpustného prášku
- hodí sa do smoothie či obľúbeného nápoja
Zloženie
BIO prášok z koreňa Ashwagandha (Withania somnifera).
Dávkovanie
Pridajte 1 čajovú lyžičku (3 g) do svôjho obľúbeného nápoja alebo smoothie. Užívajte 1x denne.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty |
100 g |
3 g (1 dávka) |
Energetická hodnota |
1487 kJ / 350 kcal |
45 kJ / 11 kcal |
Tuky |
1,0 g |
0,00 g |
- z toho nasýtené |
0,4 g |
0,00 g |
Sacharidy |
80 g |
2,4 g |
- z toho cukry |
9,3 g |
0,3 g |
Bielkoviny |
4,9 g |
0,1 g |
Soľ |
0,19 g |
0,00 g |
Upozornenie
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Nevhodné pre deti. Tehotné a dojčiace ženy by mali užívanie produktu konzultovať s lekárom. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte na suchom mieste mimo slnečného žiarenia pri izbovej teplote.
Alergény: Môže obsahovať stopy škrupinových plodov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.