CZECH VIRUS MPS-5 Pro 2250g
Kód: CZVMPS2250VIC CZVMPS2250CP Zvoľte variantPodrobný popis
MPS-5 Pro je tvorený:
- Natívny srvátkový proteín CFM (koncentrát) vyrobený metódou Cross Flow Microfiltration. Je to mikrofiltrácia so skríženým tokom, ktorá prebieha cez špeciálne keramické filtre, ktoré prepúšťajú len srvátkový proteín bez ďalších nežiadúcich zložiek. Šetrne oddeľuje bielkoviny zo srvátky od denaturovaných bielkovín, mliečneho tuku a laktózy. Týmto spôsobom si zachováva proteín maximum bioaktívnych frakcií a má vysokú biologickú účinnosť. Proces je úplne bez chémie. (43% bielkovín produktu)
- Natívny mliečny proteín je zdrojom micelárneho kazeínu, ktorý uvoľňuje bielkovinu postupne, až niekoľko hodín. Zo štúdií jasne vyplynulo, že prídavok micelárneho kazeínu k srvátkovému proteínu je veľmi vhodný a táto kombinácia podporuje maximalizáciu svalových prírastkov. Kazeín je štandardne známy ako bielkovina vhodná najmä na noc, podľa štúdií je ale táto kombinácia vhodná práve po tréningu pre maximálne výsledky. (38% bielkovín produktu)
- Natívny srvátkový proteín CFM (izolát) je spracovaný metódou CFM a ponúka maximálne množstvo bielkovín s takmer nulovým obsahom tuku a sacharidov. (9% bielkovín produktu)
- Hydrolyzovaný srvátkový proteín nie je v tomto produkte pridaný pre extrémne rýchlu absorpciu, ako je zvykom, ale pre naštartovanie stimulácie trávenia bielkovín. (5% bielkovín produktu)
- Vaječný albumín ponúka vysoký obsah bielkovín, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumín je pomalšie stráviteľná bielkovina, ktorá dávkuje bielkoviny postupne (dlhšie, než srvátkový proteín). Má vysokú biologickú hodnotu a ponúka kompletný profil esenciálnych aminokyselín, ktorými dopĺňa spektrum tohto proteínu. (5% bielkovín produktu)
Proteíny značky Czech Vírus sa vyznačujú originalitou a inováciami. Z tohto dôvodu MPS-5 Pro obsahuje enzýmy, ktoré ešte viac pomôžu s maximálnou využiteľnosťou proteínu.
- Tolerase™ L je kyslá laktáza, ktorá prevádza laktózu na glukózu a galaktózu. Enzým pochádza zo špeciálneho kmeňa huby Aspergillus oryzae. Jeho aktivita pri nízkom pH (3,5 - 5,5) robí túto laktázu zvlášť účinnú pri trávení laktózy v žalúdku a je preto ideálny pre použitie vo výživových doplnkoch ako pomoc pri trávení.
- Papaín je proteolytický enzým, obsiahnutý predovšetkým v šťave nezrelých plodov papajovníku (Carica papaya). Papaín hydrolyticky štiepi peptidy, amidy i estery.
- Bromelain je enzým, ktorý nájdeme v čerstvom ananáse. Štiepi bielkoviny a zráža mlieko. Bromelaín obsiahnutý v prírodných produktoch je vyrábaný zo stopky ananásu a líši sa od enzýmu, ktorý je obsiahnutý v plode.
Výhody
- Kvalitný 5-zložkový proteín
- Obohatený o tráviace enzýmy
- Vyrobený ČR
Rozmiešajte 1 dávku (30 gramov) v 300 ml vody alebo nízkotučného mlieka. Použite mixér alebo šejker. V závislosti na dennej potrebe bielkovín užívajte 2-3 dávky denne.
Veľkosť jednej dávky: (príchuť Chocolate Praline) | 30 g | |
---|---|---|
Počet dávok v balení: (2250g) | 75 | |
Hodnoty: | v 100 g | v 30 g |
Energetická hodnota | 1 474 kJ/351 kcal | 442 kJ/105 kcal |
Tuky | 4,3 g | 1,3 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 2 g | 0,6 g |
Sacharidy | 4,7 g | 1,4 g |
z toho cukry | 4,3 g | 1,3 g |
Bielkoviny | 73 g | 22 g |
Soľ | 1,43 g | 0,43 g |
ToleraseTM L | 2 000 FCC | 600 FCC |
Tráviace enzýmy | 84 mg | 25 mg |
Bromelaín | 42 mg | 12,5 mg |
Papaín | 42 mg | 12,5 mg |
Chocolate Praline: CFM srvátkový koncentrát (z mlieka, instantizér slnečnicový lecitín), natívny mliečny proteín (koncentrát, zdroj micelárneho kazeínu), CFM srvátkový izolát (z mlieka, instantizér sójový lecitín), hydrolyzovaný proteínový koncentrát (z mlieka, instantizér sójový lecitín), sušený vaječný albumín z bielkov, odtučnený kakaový prášok, aróma, chlorid sodný, sladidlo (sukralóza), xantánová guma, enzýmy papaín, bromelaín, mikrogranulovaná galaktozidáza (laktáza tolerase™ L).
Vanilla Ice Cream: CFM srvátkový koncentrát (z mlieka, instantizér slnečnicový lecitín), natívny mliečny proteín (koncentrát, zdroj micelárneho kazeínu), CFM srvátkový izolát (z mlieka, instantizér sójový lecitín), prášok z bielej čokolády (sukróza, kakaové maslo, mliečny prášok), hydrolyzovaný proteínový koncentrát (z mlieka, instantizér sójový lecitín), sušený vaječný albumín z bielkov, aróma, chlorid sodný, sladidlo (sukralóza), xantánová guma, enzýmy papaín, bromelaín, mikrogranulovaná galaktozidáza (laktáza tolerase™
Dodatočné parametre
Kategória: | Viaczložkové |
---|---|
Balenie: | 2250 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.